Downwind voor de Hartstichting

Dit is de actie van Hans Knipscheer
van totaal € 1.800 (102%)

Jaren geleden heb ik deze monstertocht al eens gemaakt op een windsurfplank. Toen 'illegaal' zonder organisatie en support met een klein groepje windsurfers de tocht gemaakt. Nu jaren later met een kiteboard, maar nog belangrijker, voor een goed doel; de Hartstichting. Steun mij in deze tocht en daarmee steun je automatisch het goede doel!

De tocht van Hoek van Holland naar Den Helder zal plaatsvinden in één van de weekenden tussen half augustus en eind oktober. Daarvoor moet er natuurlijk genoeg wind zijn en uit de goede richting. We komen voorbij scheren langs alle mooie stranden van Nederland maar in Bergen aan Zee maken we natuurlijk een korte stop voor een high five op het strand.

Teveel mensen worden onverwachts gegrepen door hart- en vaat ziekten. De ziekte kan ineens toe slaan op verschillende manieren en is niet altijd even zichtbaar. De impact en gevolgen voor het leven van een patiënt en hun naasten is ingrijpend. Een hardnekkig mistverstand is dat alleen ouderen getroffen worden door deze ziekte. Jonge mensen zijn net zo goed slachtoffers van deze ziekte met 80.000 ziekenhuis opnamen en 1.800 doden per jaar.

Mijn doel is om 1800€ bij elkaar te kitesurfen voor onderzoek naar het eerder herkennen van hart- en vaatziekten. Ik ga er voor!