Mee helpen?

Wij willen het volledige sponsorbedrag, dat de deelnemers bij elkaar hebben gekregen, doneren aan de Hartstichting. Om hierin te slagen houden wij de kosten scherp in de gaten en werken wij samen met zowel bedrijven als particulieren.

Interesse in sponsoring met jouw bedrijf?

Voor de verschillende sponsormogelijkheden kun je contact opnemen met Martijn van Dijk (hoektothelder@gmail.com)

Uiteraard zal het event op zowel foto als video worden vastgelegd en via diverse (social) media kanalen worden verspreid. Ook is het mogelijk om als sponsor een eigen filmteam of reporter mee te sturen, dit in overleg.

Partners

Onder andere de volgende bedrijven dragen bij aan Hoek tot Helder 2018.

Kom jij de crew versterken?

Ons evenement valt of staat met mensen die ons tijdens het evenement vrijwillig helpen. Wil jij op een leuke en enthousiaste manier bijdragen aan het evenement en hiermee de Hartstichting steunen? Kom dan bij onze crew!

Meld je aan door te mailen naar hoektothelder@gmail.com. We hebben super leuke vrijwillige functies tijdens Hoek tot Helder. Heb je special skills? Bijvoorbeeld een EHBO diploma, beschik je over een 4x4 tereinwagen of kan je iets anders fantastisch, vergeet dit dan niet te melden. Vrijwilligerswerk geeft een goed gevoel, is super tof om te doen en fleurt ook nog eens je CV op!