Het event

Hoek tot Helder is de langste downwinder ter wereld die op één dag gevaren wordt. Tel dit gegeven op bij de ruige omstandigheden van de Noordzee, de mooie langgerekte stranden die Nederland rijk is en je komt tot de tocht der tochten. Even heroïsch en afhankelijk van het weer als de Elfstedentocht, maar dan met klotsende golven en een harde zuidwester wind.
veeg-bottom-white

Hoek tot Helder

Tijdens Hoek tot Helder vaar je samen met misschien wel je beste kitematen en honderden andere kiters mee tijdens de vetste tocht die je ooit gedaan hebt. Om het af te toppen en om jou avontuur nóg meer betekenis te geven brengen alle deelnemers 1000 euro sponsorgeld voor de Hartstichting mee. Hoek tot Helder is in 3 edities uitgegroeid tot hét bucketlist evenement voor iedere kiter uit Europa, waardoor de tickets gewoonlijk snel zijn uitverkocht. De vierde editie van Hoek tot Helder komt eraan, dus koop je ticket nu en start met sponsorwerven of geef jezelf op voor de ticketreminder zodat je een mailtje krijgt als de nieuwe tickets online staan. Het windraam is van 1 september  t/m 8 november 2020.

Uitverkocht Ontvang een reminder Aanmelden crew
veeg-top-white


Heb je een vraag? Check onze FAQ's.

Veelgestelde vragen

Ontvang een ticketreminder

De vierde editie van Hoek tot Helder is uitverkocht in een recordtijd van 1u22. Wil jij ook is mee doen? Laat hier dan jouw gegevens achter, dan sturen we jou een herinnering als er nieuws is over tickets.

info@hoektothelder.nl
Copyright © 2020,
Hoek tot Helder