Crew

Super dat jij ons komt helpen! Let op: Hoek tot Helder heeft geen vaste datum. We werken hierom met een zogenaamd ‘windraam’, deze data vind je op de homepage. Hieronder kan je je aanmelden voor verschillende taken. Alle taken zijn vrijwillig en vrijblijvend tot dat de definitieve datum is gecommuniceerd en de planning is gemaakt. Heb je ons laten weten dat je erbij bent, dan rekenen we natuurlijk ook echt op jou. Hoek tot Helder duurt de hele dag (±6.00 – 19.00 uur) en voor de meeste taken is het een vereiste om er de hele dag bij te zijn. Zonder onze crew is er geen Hoek tot Helder mogelijk! Alvast bedankt voor je aanmelding.
veeg-bottom-white

Chauffeur 4x4

Jij rijdt de hele dag met je eigen auto over het strand en bent dus in bezit van een 4x4 terreinwagen, naast je chauffeurstaak help je natuurlijk mee met allerlei taken. Deze functie is erg populair bij eigenaren van 4x4 terreinwagens, want hoe uniek is het om het gehele Nederlandse strand af te rijden? Hierdoor kunnen we niet iedereen die zich heeft aangemeld plannen. We rekenen de hele dag op onze chauffeurs die wel ingepland staan. De brandstofkosten zijn voor eigen rekening en een aanhangwagen is een fijn accesoire! 

Aanmelden Chauffeur

Chauffeur Materiaalbus

Jij rijdt met de kites van Hoek van Holland naar IJmuiden en daarna naar Den Helder. In Hoek van Holland coördineer je het inladen en in Den Helder het uitladen. In IJmuiden kunnen mensen van kite wisselen, dit begeleid jij ook. Het is een grote verhuisbus waar je met een gewoon autorijbewijs mee mag rijden. De bus huren wij en rijdt gewoon over de weg van A naar B en vervolgens naar C.

Aanmelden Chauffeur Materiaalbus

EHBO’er

Jij bent in het bezit van een EHBO diploma (BHV ook goed) of bent zelfs arts of verpleegkundige. De EHBO-kit en AED regelen wij. Hoe gaaf is het dat jij met jouw unieke skills één van de belangrijkste taken tijdens Hoek tot Helder kan vervullen. Als EHBO’er neem je plaats in een van de 4x4's en rekenen we de hele dag op je.

Aanmelden EHBO

Fotograaf

Als fotograaf leg jij vanuit jouw optiek het evenement vast, een dankbare taak die ver na het evenement nog steeds voor reacties zorgt. Jij houdt de herinnering voor onze deelnemers in stand. We hebben een aantal plekken in de 4x4’s, dan ben je de hele dag met de rest van de crew op pad en kan je bijvoorbeeld een mooie reportage maken van de gehele dag. Je kan er ook voor kiezen om bij een bepaald punt te gaan staan, zodat je iedere deelnemer die mee doet vast kan leggen op de gevoelige plaat. Dan is een paar uur fotograferen genoeg en kan je gaan wanneer de deelnemers voorbij zijn. De tijd is afhankelijk van de locatie. Zit je in één van de 4x4's? Dan verwachten we dat je ook de handen uit de mouwen steekt als dit in een bepaalde situatie nodig is.

Aanmelden Fotograaf

Stempelpost crew

Als crew van de stempelpost bouw je de stempelpost op en af. Je zorgt er onder andere voor dat deelnemers de stempelpost goed herkennen (HTH vlaggen) en weten waar ze moeten registreren. Jij bent samen met de andere stempelaars het aanspreekpunt van jouw locatie en zorgt voor een goede samenwerking met het paviljoen. Stempelen doen we digitaal met behulp van onze Hoek tot Helder app. Je krijgt een speciale inlog om te kunnen stempelen en op deze manier de deelnemers te registreren. Deze taak neemt max. 4 uur van je tijd in beslag en je kan kiezen uit de volgende locaties: Start Hoek van Holland / Scheveningen / IJmuiden / Camperduin / Finish Den Helder.

Aanmelden Stempelpost Crew

Overig

Heb jij speciale skills waarvan je denkt dat wij dat goed kunnen gebruiken, maar past dit niet bij één van bovenstaande profielen? Maak jij gave kitevideo’s? Ben je dronepiloot? Ben jij onze razende reporter die via socialmedia het live verslag verzorgt? Heb jij een band, ben je zanger of DJ? Of wil jij op een andere manier Hoek tot Helder beter/leuker/mooier/gaver maken? Dan kan jij je hier aanmelden.

veeg-top-white

info@hoektothelder.nl
Copyright © 2024,
Hoek tot Helder

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen