Hoofdsponsors van het evenement

Hoek tot Helder zou nooit georganiseerd kunnen worden zonder onze hoofdsponsors. Tijdens de 4e editie zijn dit; Young Capital, Dockbite, DHG, Mobiel.nl, Slingshot en Ride Engine. Hieronder kom je meer te weten over de mens achter onze sponsors. 
veeg-bottom-white
Wil je ook officieel hoofdsponsor van het evenement worden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Mail dan naar info@hoektothelder.nl.

DHG 

Interview met Willem Slager

Willem, stel jij je is voor: leeftijd, waar kom je vandaan, hoe lang kite je al? Liefst op TT of dorectional?
Ik ben Willem Slager woonachtig in Wassenaar en ben 41 jaar en ik kite sinds 20016 maar wel bloed fanatiek. Mijn homespot is Scheveningen maar ik reis graag over de wereld op zoek naar de juiste spots! Ik vaar uitsluitend op mijn twintip omdat ik eigenlijk niets liever doe dan zo hoog mogelijk springen over de golven. Alhoewel ik onlangs ook begonnen ben met foilen om de dagen met wat minder wind ook te kunnen benutten.

Je bent directeur van DHG waarmee jullie HTH sponsoren. Vertel hier is wat over:
Ja ik ben managing partner bij DHG, wij zijn de grootste ontwikkelaar van logistiek vastgoed in Nederland. De eerste keer dat ik aan Hoek tot Helder meedeed deed ik dat alleen als deelnemer maar ik werd direct gegrepen door het event! Er is toch niks mooiers dan geld inzamelen met de mooiste sport in de wereld en dan ook met zo'n mega downwinder! Dus naast mijn eigen deelname en inzameling doe ik met DHG sinds twee jaar ook mee als sponsor van het evenement!

Een vastgoed bedrijf.. hoe komt dit bij Hoek tot Helder verzeild?
Ja een vastgoedbedrijf heeft inderdaad niet veel met Hoek tot Helder te maken al probeer ik altijd overal, zowel privé als zakelijk altijd het uiterste er uit te halen en in dat geval heb je dus gelijk al een aardige overeenkomst te pakken met HtH! Er zijn zoveel charity acties maar er is maar 1 HtH!!

Je hebt al een aantal keer mee gedaan, hoe is dit vergaan? En wat is het verschil tussen de deelnames?
Mijn eerste deelname aan HtH was die in 2017. Ik kite toen dus nog maar net iets meer dan één jaar. Mijn broer en teammaatje Henk Slager die een mega ervaren en goeie kitesurfer is haalde me over en zei dat ik dit wel zou kunnen maar eerlijk gezegd was ik totaal onvoorbereid. Ik had tot aan de start in Hoek van Holland namelijk nog nooit een downwinder gedaan! Ik vergeet ook nooit meer dat ik om 6 uur ' s ochtends bij de strandtent in Hoek van Holland zat te wachten op de briefing en dat ik een paar zeer ervaren kitesurfers hoorden praten over al hun downwinders van de afgelopen tijd waarna ze mij vroegen wanneer een hoe lang mijn laatste downwinder was. Die had ik dus nog nooit gedaan! Niet echt lekker voor je zelfvertrouwen zo vlak voor de start! Ik heb dat jaar HtH ook echt uitgevaren op karakter en ik vond het laatste stuk vanaf IJmuiden ook het allerzwaarte stuk omdat je daar geen herkenning meer met de kust hebt en dus niet kan inschatten hoe lang je nog moet varen. Het is dat mijn hele gezin aan de finish stond anders was ik halverwege het einde misschien wel gestopt! Vorig jaar ging me goed af omdat ik toen inmiddels wat extra jaren ervaring had! Toen heb ik eigenlijk heel veel plezier gehad al blijft het een hele zware tocht maar dat is ook juist wat het zo mooi maakt!

Jij en het team DHG staan altijd heel hoog in de ranking. Heb je tips voor andere deelnemers?
Dat klopt! Ik zelf ben de afgelopen 2 deelnames op plek 1 geëindigd in de ranking van inzamelen en team DHG daarbij ook. Dat straalt natuurlijk ook af op je teammaten! Die worden daar vanzelfsprekend ook fanatieker van! Mijn tips om geld in te zamelen zijn eigenlijk best simpel! Het begint met een goeie uitgebreide tekst en goeie foto op je eigen actiepagina van HtH want daar komen alle mensen terecht die mogelijk willen sponseren en als je daar een goed, spannend en uitgebreid verhaal hebt staan dan zijn mensen eerder geneigd om gul te doneren. Dan is het zaak om al je contacten te benutten. Uiteraard begint dat met de verschillende social media acties maar ook whats app berichten en als laatste stuur ik mijn zakenrelaties nog een mail om ze naar mijn pagina te laten gaan om te doneren. En bedank ook al je donateurs op social media want daardoor blijven berichten veel langer boven aan staan en dus onder de aandacht van alle mensen. Gek genoeg werkt inzamelen bij mij heel verslavend want vanaf het moment dat de eerste donaties beginnen binnen te lopen wordt ik alleen maar fanatieker haha!

Moedig je je teammaten aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen?
Ik moedig mijn teamgenoten zeker aan om zo veel mogelijk geld in te zamelen want er is geen betere reden dan met zo'n mooie en spectaculaire inzamelingsactie geld op te halen voor de Hartstichting!

Willem Slager op één van de stempelposten, natuurlijk met DHG pet ;-)

veeg-top-white


Wil je ook hoofdsponsor worden?

Mail ons

Ontvang een ticketreminder

De vierde editie van Hoek tot Helder is uitverkocht in een recordtijd van 1u22. Wil jij ook is mee doen? Laat hier dan jouw gegevens achter, dan sturen we jou een herinnering als er nieuws is over tickets.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen