Hoofdsponsors van het evenement

Hoek tot Helder zou nooit georganiseerd kunnen worden zonder onze hoofdsponsors. Tijdens de 4e editie zijn dit; Young Capital, Dockbite, DHG, Mobiel.nl, Slingshot en Ride Engine. Hieronder kom je meer te weten over de mens achter onze sponsors. 
veeg-bottom-white
Wil je ook officieel hoofdsponsor van het evenement worden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Mail dan naar info@hoektothelder.nl.

Dockbite 

Interview met Jasper Weeteling

Jasper, stel jezelf is voor...
Ik ben Jasper, vrolijk positief persoon en ondernemer in hart en nieren. Geboren in Naarden, half indo (echt hoor) en altijd nieuwsgierig naar het verleggen van nieuwe grenzen. Getrouwd met Barbara, een super babe en vader van twee blije kinderen Hannah en Otto. Ik ben sportief van karakter, ik ben een Ironman :) en heb een passie voor kitesurfen. Door Martijn heb ik de passie voor het avontuur van waanzinnige kitesurf-downwinders ontdekt.

Hoe ben je met Hoek tot Helder in aanraking gekomen?
Dockbite is net als ik een grensverleggend, gepassioneerd bedrijf als het gaat om innovatieve digitale concepten tot een digitaal product maken. Bij Dockbite is het een avontuur om te mogen ontwikkelen aan deze toffe producten met onze opdrachtgevers en daar hoorde los van meerwaarde voor de opdrachtgevers ook meerwaarde voor de maatschappij bij. Maar wel iets wat uniek, grensverleggend en met passie is. Toen kwam ik terecht via mijn tweede passie kitesurfen bij HoektotHelder.

En nu ben je dus sponsor van het evenement. Wat houd dit precies in?
Dockbite is druk bezig met het ontwikkelen van een app voor de deelnemers, organisatie en thuisblijvers. De kleine 500 deelnemers moeten op het water gevolgd worden, omwille het kunnen delen van deze knappe prestatie met anderen, maar ook om digitaal te kunnen stempelen bij de stempelposten. Niet onbelangrijk ook voor de veiligheid is het kunnen tracken van de deelnemers noodzakelijk.

Is dit ook waar Dockbite zich dagelijks mee bezig houdt?
De applicatie genereert met het tracken enorme hoeveelheid trackdata (coördinaten) voor al deze deelnemers. Dat maakt de applicatie complex qua schaalbaarheid maar ook uitdagend om te ontwikkelen. Das iets voor Dockbite. Complexiteit oplossen en toegankelijk maken met een vette digitale tool. Dus ja dit soort digitale producten ontwikkelen voor onze opdrachtgevers is ons dagelijks werk. En we doen ook steeds meer met AI (kunstmatige intelligentie) met en voor onze opdrachtgevers, doordat we best een aantal (oud) TU delftenaren hebben werken bij Dockbite op het moment.

Hoe goed kan jijzelf kiten? En heb je wel eens meegedaan aan HTH, hoe ging dit?
Ik kan prima kiten, vind ik zelf :). Een paar freestyle tricks en een kleine kiteloop pers ik er wel uit :). Maar Martijn heeft me geleerd wat echt varen is wat het downwinder aangaat. Das andere koek. Zelf heb ik in 2019 meegedaan, de derde editie. Ik vond het super zwaar, maar was enorm trots op het finish moment. Overpowered met m’n CORE XR 9m en doodop aan het einde.

Jasper bij de finish

Je had in aanloop naar de eerste keer HTH ontzettend veel getraind, wat zijn jou learnings?
Ik heb geleerd om de rust in de branding te zoeken tijdens de tocht. Want de golven moet je niet opzoeken. Dat maakt het super zwaar. Veel geoefend op hiel/toe side downwind en meer dan enkele downwinders geoefend en van te voren echt veel mijn duurvermogen in de benen getraind.

Als je in je omgeving HtH zou omschrijven als sponsor?
HtH is het meest toonaangevende evenement die met zoveel natuurgeweld en hart voor een goed doel de meest extreme evenementen evenaart wat mij betreft. Dockbite is super trots om sponsor daarvan te mogen zijn.

Naar de website
veeg-top-white


Wil je ook hoofdsponsor worden?

Mail ons

Ontvang een ticketreminder

De vierde editie van Hoek tot Helder is uitverkocht in een recordtijd van 1u22. Wil jij ook is mee doen? Laat hier dan jouw gegevens achter, dan sturen we jou een herinnering als er nieuws is over tickets.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen