Hoofdsponsors van het evenement

Hoek tot Helder zou nooit georganiseerd kunnen worden zonder onze hoofdsponsors. Tijdens de 4e editie zijn dit; Young Capital, Dockbite, DHG, Mobiel.nl, Slingshot en Ride Engine. Hieronder kom je meer te weten over de mens achter onze sponsors. 
veeg-bottom-white
Wil je ook officieel hoofdsponsor van het evenement worden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Mail dan naar info@hoektothelder.nl.

YoungCapital 

Interview met Hugo de Koning

Hugo, stel jezelf is voor..
Hugo de Koning, 40 jaar. Oprichter en eigenaar YoungCapital maar vooral trotse vader van 3 zoons.

Wat doe je bij YoungCapital?
Ik heb samen met mijn 2 beste....

Lees meer..

DHG 

Interview met Willem Slager

Willem, stel jij je is voor: leeftijd, waar kom je vandaan, hoe lang kite je al? Liefst op TT of dorectional?
Ik ben Willem Slager woonachtig in Wassenaar en ben 41 jaar en ik kite sinds 20016 maar wel bloed fanatiek. Mijn homespot is Scheveningen maar ik reis graag over de wereld op zoek naar de juiste spots! Ik vaar uitsluitend op mijn twintip omdat ik eigenlijk niets liever doe dan zo hoog mogelijk springen...

Lees meer..

Dockbite 

Interview met Jasper Weeteling

Jasper, stel jezelf is voor...
Ik ben Jasper, vrolijk positief persoon en ondernemer in hart en nieren. Geboren in Naarden, half indo (echt hoor) en altijd nieuwsgierig naar het verleggen van nieuwe grenzen. Getrouwd met Barbara, super babe en twee blije kinderen Hannah en Otto. Ik ben sportief van karakter, ik ben een Ironman..

Lees meer..

Slingshot & Ride Engine

Interview met Roy Zoon

Roy, stel je is voor:
Voor sommige een bekent gezicht voor andere totaal onbekend, sinds 2006 het gezicht achter Slingshot Benelux en sinds 2016 Ride engine, daarnaast hebben we een wakeboard baan genaamd Wake-Up Cable Antwerpen.

Waar vaar jezelf mee?
Van alles wat, vroeger was dat freestyle, toen wave, toen foil en nu gewoon lekker waar in zin in heb! Foilen met de Slingshot Ufo is fantastisch, alleen wanneer het...

Lees meer..

Mobiel.nl 

Interview met Maarten Roomer

Hoi Maarten, stel jezelf en Mobiel.nl eens voor..
Ik ben Maarten Roomer, marketing director bij Mobiel.nl sinds eind oktober 2017. Getrouwd en vader van twee jongens (6 en 10 jaar oud). Naast mijn werk en gezin actief in de sportschool en op het voetbalveld. Binnen Mobiel.nl ben ik samen met mijn team (10 man/vrouw sterk) verantwoordelijk voor de branding, performance marketing en CRM.
Mobiel.nl is een webwinkel waar je eenvoudig en snel je...

Lees meer..
veeg-top-white


Wil je ook hoofdsponsor worden?

Mail ons

Ontvang een ticketreminder

De vierde editie van Hoek tot Helder is uitverkocht in een recordtijd van 1u22. Wil jij ook is mee doen? Laat hier dan jouw gegevens achter, dan sturen we jou een herinnering als er nieuws is over tickets.

info@hoektothelder.nl
Copyright © 2024,
Hoek tot Helder

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen