Hoofdsponsors van het evenement

Hoek tot Helder zou nooit georganiseerd kunnen worden zonder onze hoofdsponsors. Tijdens de 4e editie zijn dit; Young Capital, Dockbite, DHG, Mobiel.nl, Slingshot en Ride Engine. Hieronder kom je meer te weten over de mens achter onze sponsors. 
veeg-bottom-white
Wil je ook officieel hoofdsponsor van het evenement worden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Mail dan naar info@hoektothelder.nl.

Slingshot & Ride Engine

Interview met Roy Zoon

Roy, stel je is voor:
Voor sommige een bekent gezicht voor andere totaal onbekend, sinds 2006 het gezicht achter Slingshot Benelux en sinds 2016 Ride engine, daarnaast hebben we een wakeboard baan genaamd Wake-Up Cable Antwerpen.

Waar vaar jezelf mee?
Van alles wat, vroeger was dat freestyle, toen wave, toen foil en nu gewoon lekker waar in zin in heb! Foilen met de Slingshot Ufo is fantastisch, alleen wanneer het 40 knopen waait is Big-Air gaan met de Slingshot Raptor toch echt wel lekker.

Liefst TT of Directional?
Alles

Jullie zijn met SLINGSHOT vanaf de aller eerste editie van Hoek tot Helder sponsor, leg is uit. Hoe komt/ging dit?
Het is gewoon een fantastisch project, en leek ons leuk om hier in te stappen omwille van het doel. Ik denk dat dit vele male groter en vetter is geworden dan dat we hadden durven te bedenken....Als je ziet wat een clubje kiters heeft weten te bereiken voor de hartstichting is dat gewoon MEGA! Daarnaast is het ook super tof om ''georganiseerd'' de Nederlandse kust af te kiten.

Ieder jaar vaart er ook een team mee met teamriders, zijn ze moeilijk te porren?
Klopt, ons team bestaat letterlijk van jong tot oud, dames/ heren, welke altijd wel in zijn voor een uitdaging! De riders in onze rider app motiveren elkaar dagelijks, niet alleen voor HTH. Leuk om te zien dat wanneer er een discussie over een trick los barst bij de jongere riders Youri (red. Youri Zoon, broer van Roy, tweevoudig wereldkampioen en teamrider Slingshot) meestal het laatste woord heeft hahahah

Dacht je meteen, dit kan nog wel eens heel gaaf/groot gaan worden of had je er eigenlijk niet echt vertrouwen in?
Als je niet durf te dromen kom je ook niet verder!

Sinds dit jaar ben je ook sponsor met jullie nieuwere hardware merk RIDE ENGINE. Vertel is wat over het merk;
Ride Engine is in 2015 overgenomen door het moeder bedrijf van Slingshot (7 Nation) , Ride engine welke bekent is van het bouwen van custom trapezes hebben de mallen (ongeveer 350 custom mallen per maat) gebruikt om een perfect passend vorm per maat te krijgen dit hebben we omgezet in een productie model en zijn hiermee in 2016 op de markt gekomen. Dit was de eerste hardshell trapeze, we waren volledig gestoord volgens sommige... Nu hebben alle merken hardshell trapezes en ik kan je verzekeren dat we op het gebied van trapezes de markt dit jaar nog een keer op zn kop gaan zetten.......

Heb je nog tips voor de deelnemers? Waar moeten ze op letten qua materiaal volgens jou?

Zorg dat je gear 200% in orde is, mocht je twijfelen dan zijn er meer dan genoeg shops waar je even kunt binnenstappen. Denk om jezelf en andere, en luister naar je lichaam!

Slingshot is ieder jaar weer een van de best vertegenwoordigde merken tijdens HTH.

Naar de website
veeg-top-white


Wil je ook hoofdsponsor worden?

Mail ons

Ontvang een ticketreminder

De vierde editie van Hoek tot Helder is uitverkocht in een recordtijd van 1u22. Wil jij ook is mee doen? Laat hier dan jouw gegevens achter, dan sturen we jou een herinnering als er nieuws is over tickets.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen